Velkommen til Nordseterlia hyttegrend, Lillehammer - et av Tremax sine hytteområder
 

Vi selger høystandard tomter med nøkkelferdige hytter. Vei, vann, kloakk og strøm.  

Beliggenhet:
Nordseterområdet er et eldorado, sommer som vinter. Få fjellområder kan tilby varierte aktiviteter året rundt. I sommerhalvåret kan man leie sykler, og det er et flott sykkelterreng., både for de som vil ha litt utfordringer og for turfolk. Sommerveiene innover fjellet er mange og man kan bl.a. sykle til Hafjell. For de fiskeinteresserte finnes flere muligheter som Nevelvann, Reinsvann, Melsjøen og Landetjern. Kanoer og robåter kan om ønskelig leies. Bademuligheter er også mange.

Området er viden kjent for sine flotte oppkjørte skiløyper og snøen legger seg vanligvis tidlig i dette snørike området. Løypenettet tilhører det som kalles Nord-Europas beste langrenns nett. Løypene går direkte inn på vårt hytteområde. Man kan gå milevis innover fjellet både mot Hafjell, Sjusjøen, Ljøsheim og Hornsjø. Birkebeinerløpet og Ingalåmi er noen av de kjente rennene som finner sted i dette området. Skisporene er tilrettelagt for vanlig turgåere og for de som ønsker å skøyte.


For de minste finnes flere skibakker og en liten opplyst skibakke. Skulle man ønske større utfordringer er det nye Natrustien Skianlegg bare 15 min. unna og Hafjell en drøy halvtime unna.

Adkomst:
Nordseter ligger i naturskjønne omgivelser ca. 12 km. fra Lillehammer og bare drøyt to timers kjøring fra Oslo.

Fra Oslo. Kjør E-6 til Lillehammer, følg Nordseterveien gjennom sentrum, skiltet Nordseter. Kristin- og Håkonshall ligger på høyre side av veien. Følg Nordseterveien til skiltet «Velkommen til Nordseter». Nordseterlia hyttegrend ligger på høyre side av veien ca. 30 meter etter avkjøring retning Sjusjøen.
Skilt ved innkjøring «NORDSETERLIA».

VELKOMMER TIL VISNING.
UTBYGGER: TREMAX AS v/Erik Karlsen
(mobil 918 37 448, E-post: erik.k@tremax.no )

SALG: Eiendomsmegler 1, Lillehammer v/Lars Henrik Andreassen.
lha@em1-lillehammer.no tlf. 45 24 13 11, Storgt. 54, 2609 Lillehammer/Pb. 212, 2601 Lillehammer.

Dette er modellene:
Selje
Fjellrose
Rabbetust
Fjellpryd
Fjellsveve

Last ned prisliste her

Last ned kart her


Webdesign